We zijn gewend om belangrijke gebeurtenissen in ons leven op foto vast te leggen. Deze foto’s dienen als dierbare herinneringen voor later wanneer u dat moment weer even wilt herbeleven. Het is niet vreemd om ook de momenten van verdriet vast te leggen, deze momenten die deel uitmaken van uw leven kunt u later herbeleven, ter ondersteuning van het rouwproces.

Klink Uitvaart werkt samen met fotograaf Lisa Suurland-van Brummen. In 2009 studeerde zij af aan het Grafisch Lyceum als fotograaf. Lisa legt de dag van de uitvaart vast in mooie passende beelden, waardoor een stil verhaal ontstaat. Geheel naar uw wensen maakt zij een uitgebreid en persoonlijk fotoalbum en daarmee een blijvende herinnering.

 

Lisa kenmerkt zich door onopvallend te werk te gaan. Zij houdt zich in goed overleg met de uitvaartleider op de achtergrond, zodat zij geen storende factor is. Na afloop van de uitvaart neemt Lisa contact met u op om uw wensen te bespreken. Met elkaar komt u tot een mooi eindresultaat; een prachtig en waardevol album, inclusief een DVD met alle foto’s.

Fotografie

Tot 4 uur fotografie: € 390.-
Ieder extra uur: € 90.- (meer uur fotografie betekend ook een grotere selectie foto’s)

inclusief 30 km reiskosten* en foto’s op hoge resolutie op dvd.

*vanaf 30 km: 0,65 ct/km.

Albums

Hoogwaardig professionele kwaliteit; 30 x 30 formaat, vlakliggende pagina’s, afgedrukt op fotopapier en een foto op de omslag.

24 t/m 36 pagina’s, incl afdrukkosten: € 450.-

36 t/m 48 pagina’s, incl afdrukkosten: € 600.-

48 t/m 64 pagina’s, incl afdrukkosten: € 750.-

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

0180 – 612 735

Stuur e-mail