Begraafplaats Dordrecht

Als u op zoek bent naar een uitvaartverzorger die een uitvaart op een begraafplaats in Dordrecht voor u kan verzorgen, staat Klink Uitvaart voor u klaar. We zijn al ruim 35 jaar een begrip in de omgeving Barendrecht en Drechtsteden en hebben inmiddels veel ervaring met allerlei soorten uitvaarten. U kunt bij ons terecht als het gaat om het verzorgen van de volledige uitvaart en alles daar omheen. Maar het is ook mogelijk om dingen zelf te regelen als u dat fijn vindt. Uw wensen staan centraal.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Begraafplaats Dordrecht
Begraafplaats Dordrecht

Begraafplaats Dordrecht | Klink Uitvaart staat voor u klaar

U kunt de uitvaartkist, het rouwvervoer, de bloemen en de rouwkaart via ons regelen. Tevens kunt u bij ons terecht voor uitvaartfotografie, wanneer u de uitvaart als blijvende herinnering wilt vastleggen. Onze fotografe, Lisa, legt de uitvaart vast met mooie passende beelden. Tijdens het fotograferen blijft ze altijd op de achtergrond, zodat haar werk niet storend is.

Onze mogelijkheden

We hebben verschillende uitvaartcentra die allemaal van de modernste gemakken voorzien zijn. Zo heeft elk uitvaartcentrum een multimedia-installatie, waardoor muziek en beeld goed tot hun recht komen. Soms zegt een bepaald nummer of een mooie foto namelijk meer dan 1000 woorden. Daarnaast hebben wij uitgebreide cateringmogelijkheden. Of u nu kiest voor koffie of thee met wat zoetigheid of voor een luxe borrel, dit is beide mogelijk. We denken graag met u mee en bedenken samen met u hapjes en drankjes die passen bij de uitvaart.

Van A tot Z ontzorgd

We snappen als geen ander dat de tijd rondom een uitvaart vaak heel hectisch is. Er moet in een korte tijd veel geregeld worden terwijl u eigenlijk nog niet stil heeft kunnen staan bij het verlies. Vaak komt dat besef pas achteraf. Om er voor te zorgen dat u genoeg tijd heeft om op uw eigen manier afscheid te kunnen nemen van uw overleden dierbare, nemen wij de praktische zaken van de uitvaart graag voor u uit handen. Op deze manier hopen wij wat rust te kunnen creëren bij de nabestaanden.

Neem contact op

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en we komen er bij u op terug. Daarnaast kunt u via onze website ook direct een persoonlijke offerte aanvragen, zodat u een beeld krijgt van de kosten.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail