Begraafplaats Rhoon

Klink Uitvaart kan uitvaarten verzorgen op begraafplaatsen in de buurt van Barendrecht, waaronder een begraafplaats in Rhoon. We zijn al meer dan 35 jaar een begrip in de regio en kennen de normen, waarden en tradities die hier leven. We hebben verschillende uitvaartcentra in de regio, die allemaal voorzien zijn van de modernste faciliteiten. Zo hebben we moderne multimedia installaties waardoor muziek en beeld goed tot hun recht kunnen komen. Soms zegt een mooi nummer of een bijzondere foto namelijk meer dan 1000 woorden.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Begraafplaats Rhoon
Begraafplaats Rhoon

Begraafplaats Rhoon | Klink Uitvaart staat voor u klaar

Klink Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. In maart 2016 heeft Klink Uitvaart een ISO-certificaat behaald. Dit certificaat waarborgt de manier waarop wij werken, zowel richting u als klant, als de interne organisatie.

Wij kunnen de uitvaart van A tot Z verzorgen, inclusief de periode voor de uitvaart. Zo hebben wij 24-uurskamers waar de overledene opgebaard kan worden tot aan de dag van de uitvaart. Dit is een mooi alternatief als een thuisopbaring niet mogelijk is, maar de nabestaanden wel op elk gewenst moment langs willen gaan.

U kunt zelf de keuze maken voor een begraafplaats, maar wij kunnen ook met u meedenken. We adviseren op elk vlak waar nodig.

Onze diensten

U bepaalt bij Klink Uitvaart zelf van welke diensten u wel en geen gebruik wilt maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om ook het drukwerk, de kist, de bloemen of de uitvaartfotografie door ons te laten verzorgen, maar het hoeft uiteraard niet. We vinden het vooral belangrijk dat de uitvaart in Rhoon, of in een andere plaats, persoonlijk wordt en past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan daarom altijd centraal.

De kosten van een uitvaart op een begraafplaats in Rhoon

Omdat elke uitvaart bij ons persoonlijk is, zijn ook de kosten voor iedere uitvaart verschillend. Aan de hand van een persoonlijke offerte die u heel gemakkelijk via de website kunt opvragen, krijgt u een indicatie van de kosten. Ook hebben we op onze website verschillende rekenvoorbeelden staan. Zo kunt u alvast zien wat u kunt verwachten.

Kom met ons in contact

Bij vragen over een begraafplaats in Rhoon staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen voorzien van alle nodige informatie. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail