Begraafplaats Ridderkerk

Als u op zoek bent naar een uitvaartondernemer die een uitvaart op een begraafplaats in Ridderkerk kan verzorgen, staat Klink Uitvaart voor u klaar. Onze ervaren uitvaartbegeleiders nemen alle zorgen voor u uit handen en zullen er samen met u voor zorgen dat het afscheid persoonlijk wordt. We streven er altijd naar om de uitvaart te laten passen bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Hoe we dit doen, is volledig afhankelijk van uw wensen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

Begraafplaats Ridderkerk
Begraafplaats Ridderkerk

Begraafplaats Ridderkerk | Klink Uitvaart helpt u verder

Klink Uitvaart is al ruim 35 jaar een gevestigde naam in Barendrecht en omstreken. Zo valt Ridderkerk ook binnen ons werkgebied. De medewerkers kennen de normen, waarden en tradities die hier leven. Tegelijkertijd gaat het bedrijf met zijn tijd mee. Kennis van zaken, respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden staan bij Klink hoog in het vaandel.

Onze dienstverlening

We streven er naar om van ieder afscheid een dierbare herinnering te maken. Dit heeft voor de nabestaanden vaak een positieve invloed op het verwerkingsproces. We bieden veel verschillende mogelijkheden aan als het gaat om de invulling van de uitvaart en de dagen daar omheen. Zo hebben we bijvoorbeeld 24-uurskamers, waar de overledene tot aan de dag van de uitvaart opgebaard kan worden. Deze kamers zijn huiselijk ingericht en zeer geschikt om rouwbezoek in te ontvangen. Bovendien kunnen de nabestaanden op elk gewenst moment van de dag of nacht naar binnen. Hier hoeft geen afspraak voor gemaakt te worden. Een alternatief als een thuisopbaring om wat voor reden dan ook niet mogelijk is.

Onze mensen staan voor u klaar

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. Daarnaast kunt u op onze website ook direct een persoonlijke offerte opvragen. Zo krijgt u alvast een indicatie van de kosten. Ook is het mogelijk om vooraf een gesprek in te plannen met één van onze uitvaartadviseurs, zodat we u kunnen adviseren over de mogelijkheden. Aan de hand hiervan kunnen we dan ook een passende offerte maken.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail