Begrafenis Dordrecht

Als u een begrafenis in (de buurt van) Dordrecht gaat regelen omdat u helaas van dichtbij te maken heeft gekregen met een sterfgeval, staat Klink Uitvaart voor u klaar. We zijn al meer dan 35 jaar een gevestigde naam in de regio Barendrecht, Dordrecht en omstreken. Daarnaast hebben we sinds eind 2021 een nieuwe afscheidslocatie in Zwijndrecht, in combinatie met een crematorium. Hierdoor kunnen ook uitvaarten waarbij er voor een crematie gekozen wordt geheel plaatsvinden in de Drechtsteden en hoeft er niet meer naar bijvoorbeeld Rotterdam gereisd te worden.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Begrafenis Dordrecht | Klink Uitvaart staat voor u klaar

We begrijpen als geen ander hoe ingrijpend de periode rondom de uitvaart is. Daarom staan wij klaar om u op elk gewenst gebied te ondersteunen. Op deze manier heeft u tijd om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare, iets wat erg belangrijk is voor het verwerkingsproces. Samen met u zorgen we er voor dat het afscheid persoonlijk wordt en past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Een dierbare herinnering achterlaten bij de nabestaanden is altijd ons uitgangspunt.

Bij Klink Uitvaart zijn er veel verschillende keuzemogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld de opbaring, catering, de inhoud van de afscheidsdienst en condoleance. Onze uitvaartbegeleiders spreken alles met u door en geven indien gewenst ook advies. Ook als het gaat om bijvoorbeeld de rouwkaarten of het maken van een mooie fotopresentatie staan wij voor u klaar.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Daarnaast kunt u ook direct via de website een offerte bij ons aanvragen, zodat u weet wat een begrafenis in Dordrecht gebaseerd op uw wensen ongeveer gaat kosten. Klink Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail