Begrafenis Ridderkerk

Klink Uitvaart verzorgt uitvaarten in Barendrecht en omgeving. Ook voor een begrafenis in Ridderkerk kunt u bij ons terecht. Wanneer een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Ons team van professionele uitvaartverzorgers kan u hierbij helpen. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Zo heeft u meer tijd voor het rouwproces.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Begrafenis Ridderkerk
Begrafenis Ridderkerk

Begrafenis Ridderkerk verzorgd door Klink Uitvaart

Klink Uitvaart bestaat al meer dan 35 jaar. Hierdoor kennen onze uitvaartverzorgers de normen, waarden en tradities die leven in de regio Drechtstreden. Zo kunnen zij uw wensen beter aanvoelen en u hierbij ondersteunen. Samen met de uitvaartverzorger kunt u de uitvaart vormgeven zoals u dat wenst. Wij kunnen uitvaartkisten, drukwerk, rouwvervoer, bloemen, catering en uitvaartfotografie voor u regelen.

Ondersteuning van uitvaartverzorgers

Bij Klink Uitvaart krijgt u persoonlijke begeleiding van een uitvaartverzorger in de periode voor de begrafenis in Ridderkerk. De uitvaartverzorger geeft advies over rouwkaarten, rouwbloemen, uitvaartkisten en vervoer. Ook voor praktische zaken en een luisterend oor is de uitvaartverzorger er voor u. Daarnaast kunt u tijdens de uitvaart zelf op de uitvaartverzorger rekenen. Ook voor emotionele steun. Indien gewenst kunnen wij u ook na de uitvaart begeleiden. Dit is vaak de periode waarin het verwerken van het verdriet pas echt begint.

Begraafplaats

De algemene begraafplaats in Barendrecht bestaat sinds 1871. De begraafplaats is goed onderhouden en prachtig begroeid. Tevens is er onder andere een Rooms-Katholiek gedeelte en een plaats voor urnegraven. Naast de ingang bevindt zich het uitvaartcentrum. Dit is in 2014 grondig gerenoveerd. Het voldoet aan alle eisen die we vandaag de dag van een uitvaartcentrum verwachten.

Contact | Begrafenis Ridderkerk

Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij een begrafenis? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Eén van onze medewerkers staat u te woord en zal antwoord geven op al uw vragen.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail