Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht

Als u op zoek bent naar een begrafenisondernemer in Hendrik Ido Ambacht, staat Klink Uitvaart voor u klaar. Wij helpen u om de begrafenis persoonlijk en dierbaar te maken, zodat de nabestaanden hier een waardevolle herinnering aan overhouden. Klink Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. In maart 2016 heeft Klink Uitvaart een ISO-certificaat behaald. Dit certificaat waarborgt de manier waarop wij werken, zowel richting u als klant, als binnen de organisatie.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht
Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht

Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht | Klink Uitvaart

Klink Uitvaart kan de gehele begrafenis van A tot Z voor u verzorgen, indien u dit wenst. Uiteraard kunt u zelf bepalen bij welke zaken u onze hulp nodig heeft. Soms kan het ook juist een fijn gevoel geven om verschillende zaken zelf te regelen. Dit kan per situatie heel erg verschillen. Wij staan altijd klaar om u advies te geven, zodat u hierin de juiste keuzes kunt maken.

Onze ervaren medewerkers bieden een luisterend oor en steun in de moeilijke periode rondom de uitvaart. We begrijpen heel goed dat deze tijd veel invloed heeft. Daarom nemen wij alle gewenste zaken uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Kom met ons in contact

Bij vragen staat Klink Uitvaart voor u klaar. Onze medewerkers voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Neem contact met ons op via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Daarnaast is onze telefoonlijn 0180 – 612 735 24/7 bereikbaar om een overlijden te kunnen melden.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail