Begrafenisondernemer Ridderkerk

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Ridderkerk, omdat u helaas te maken heeft met een sterfgeval van dichtbij? Klink Uitvaart staat voor u klaar. We zijn al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. Of het nu gaat om de verzorging van de complete uitvaart of alleen ondersteuning bij een aantal zaken, wij helpen u in deze moeilijke periode. Klink Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. In maart 2016 heeft Klink Uitvaart een ISO-certificaat behaald. Dit certificaat waarborgt de manier waarop wij werken, zowel richting de klanten als intern.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Begrafenisondernemer Ridderkerk
Begrafenisondernemer Ridderkerk

Begrafenisondernemer Ridderkerk | Klink Uitvaart

Nico Klink is de grondlegger en naamgever van Klink Uitvaart. Hij start zijn carrière in de uitvaartwereld bij Van Mourik, het bedrijf van zijn schoonvader. Nico doet in alle rollen en functies ervaring op en vervult ze graag. Als hij de kans krijgt om het bedrijf van een pensioengerechtigde uitvaartondernemer in Barendrecht over te nemen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan. Klink Uitvaart is een feit en groeit uit tot een bedrijf dat jaarlijks zo’n 400 uitvaarten verzorgt. Compleet in eigen beheer en met een team van zeer betrokken medewerkers.

Kom met ons in contact

Bij vragen helpen we u verder. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Daarnaast is het ook mogelijk om via de website een offerte aan te vragen, zodat u alvast een prijsindicatie heeft. Klink Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail