Betaalbare crematie

Bent u op zoek naar een betaalbare crematie voor uzelf, of voor een dierbare die binnenkort komt te overlijden of net is overleden? Bij Klink Uitvaart staan we voor u klaar. We begrijpen als geen ander dat de kosten voor een uitvaart soms erg duur kunnen uitvallen. Zeker als er geen uitvaartverzekering is, kan dit behoorlijk oplopen. Bij Klink Uitvaart betaalt u uitsluitend voor de diensten waar u gebruik van maakt. Wij maken een persoonlijke offerte op basis van uw wensen waardoor u nooit teveel betaalt.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Betaalbare crematie
Betaalbare crematie

Een betaalbare crematie laten uitvoeren door Klink Uitvaart

Over het algemeen is een crematie goedkoper dan een begrafenis. Dat heeft de maken met grafrechten en grafkosten die bij een begrafenis van toepassing zijn. Op onze website hebben wij een aantal rekenvoorbeelden staan die u goed inzicht geven in de tarieven op basis van uw wensen. Vooraf gaan wij uitgebreid met u in gesprek om alle wensen en eisen goed in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij ieder afscheid persoonlijk maken. We vinden het namelijk heel belangrijk dat de uitvaart past bij het leven wat de overledene heeft geleefd.

Uw uitvaart laten verzorgen door Klink Uitvaart

Wij staan al meer dan 35 jaar bekend als ervaren uitvaartondernemer in de regio Barendrecht en omstreken. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en geven u indien nodig advies. Wij kunnen de gehele uitvaart van A tot Z verzorgen, maar u kunt ook verschillende zaken zelf regelen als u dat prettig vindt.

Kom met ons in contact

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over de kosten van een crematie, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail