Betaalbare uitvaart

Een uitvaart kan behoorlijk in de kosten lopen, zeker als de overledene plotseling komt te overlijden en er misschien geen (goede) uitvaartzekering is. Daarom snappen wij bij Klink Uitvaart heel goed dat u kiest voor een betaalbare uitvaart. Wij denken graag met u mee en maken aan de hand van uw wensen een persoonlijke offerte. U betaalt dus alleen voor hetgeen waar u gebruik van maakt.

Wilt u direct inzicht in de kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan via de website.

Betaalbare uitvaart
Betaalbare uitvaart

Betaalbare uitvaart laten verzorgen door Klink Uitvaart

Klink Uitvaart is al meer dan 35 jaar een gerenommeerde naam in Barendrecht en omgeving. We hebben inmiddels veel ervaring en kunnen u daarom helpen om een uitvaart te regelen die bij de nabestaanden een dierbare herinnering achterlaat. Wij kunnen de uitvaart en alles daar omheen van A tot Z voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde dingen zelf te doen. De keuze is daarbij volledig aan u.

Klink Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. Door de jaren heen zijn we herkenbaar geworden door onze bewezen kwaliteit. We hebben veel ervaring met uitvaarten in verschillende vorm.

Een betrokken uitvaartonderneming

Wij vinden het belangrijk om iedere uitvaart een persoonlijk karakter te geven. Elk mens is anders en ook elk afscheid is dus anders. Door uitgebreid met u in gesprek te gaan zorgen wij er voor dat alle wensen duidelijk voor ons zijn. Zo kunnen wij een afscheid verzorgen wat een dierbare herinnering achter laat. Vaak heeft dit een positief effect op het verwerkingsproces. Kennis van zaken, respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden staan bij Klink hoog in het vaandel.

Neem gerust contact met ons op

Bij vragen staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder. Daarnaast kunt u ook 24/7 telefonisch contact met ons opnemen om een overlijden aan ons door te geven. Onze ervaren medewerkers zijn er voor u en staan u bij.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail