Crematie Barendrecht

Klink Uitvaart is een uitvaartonderneming voor een crematie in Barendrecht en omgeving. Onze uitvaartverzorgers regelen een uitvaart die past bij uw overleden dierbare.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Crematie Barendrecht
Crematie Barendrecht

Een waardevol afscheid

Iedereen verdient een waardevol afscheid, maar hoe dit eruitziet is voor iedereen anders. Als nabestaande ligt de keuze bij u. De plechtigheid of ceremonie kan bij u thuis plaatsvinden, indien dit gewenst is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een van onze uitvaartcentra, een kerk of een andere locatie. Ook voor het condoleance hebben wij verschillende mogelijkheden. Dit geldt tevens voor de opbaring van uw overleden dierbare. Het belangrijkste is dat u zich prettig voelt bij de omgeving waar uw dierbare de laatste momenten zal zijn.

Gratis herdenkingspagina

U heeft de mogelijkheid om een gratis herdenkingspagina aan te maken op het platform genaamd Memoria. Hier kunnen familie, vrienden en kennissen herinneringen van de overledene delen. Zij kunnen een tekst, foto of video achterlaten. De herdenkingspagina is een beschermde pagina. Deze is alleen te bezoeken met een speciale inlogcode. U bepaalt zelf met wie de code wordt gedeeld.

Het as van uw geliefde

Na een crematie zijn er verschillende mogelijkheden om het as van uw geliefde te bewaren. Zo kan het een plekje op de begraafplaats krijgen of kunt u het bewaren in bijvoorbeeld een urn of sieraad. Tevens kunt u het as van uw geliefde uitstrooien op een mooie plek. Onze medewerkers kunnen u adviseren over wat u kunt doen met het as.

Contact Klink Uitvaart | Crematie Barendrecht

Het verliezen van een geliefde is al moeilijk genoeg. Wij bieden u ondersteuning bij het regelen van een uitvaart. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail