Crematie Ridderkerk

Klinkt Uitvaart biedt sinds 1986 ondersteuning bij uitvaarten in regio Drechtsteden. Daarom kunnen wij u helpen bij het regelen van een crematie in Ridderkerk. Het verlies van een dierbare is al moeilijk genoeg, dus onze uitvaartverzorgers nemen het werk voor u uit handen. Ons team heeft veel kennis van zaken. Daarnaast hechten wij veel waarde aan respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden.

Kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan contact op.

Crematie Ridderkerk
Crematie Ridderkerk

Laatste afscheid

Iedereen verdient een waardevol laatste afscheid. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen rondom de uitvaart van een geliefde inzichtelijk te maken. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart, maar wij zullen u adviseren en ondersteunen waar nodig. Wij voelen aan wat u wilt en kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes. Daar draait het volgens ons allemaal om in deze moeilijke tijd.

Locatie van de plechtigheid

Voor de locatie van de plechtigheid hebben wij verschillende uitvaartcentra beschikbaar. U kunt zelf kiezen welke u het meest geschikt vindt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een gedeelte van de uitvaart ergens anders plaats te laten vinden. Bijvoorbeeld een kerk of andere locatie die aansluit bij het leven van de overledene. Het allerbelangrijkste is dat de locatie vertrouwd voelt. Zo kun u in alle rust afscheid nemen van uw geliefde.

Ontzorging bij alle randzaken

Wij kunnen u ook ondersteunen bij randzaken. Vindt u het lastig om bloemen voor de plechtigheid te kiezen? Of weet u niet waar te beginnen met een rouwkaart? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen u adviseren en de keuze iets makkelijker maken. Zo hebben wij voorbeelden beschikbaar die u kunnen helpen om de knoop door te hakken.

Contact over een crematie Ridderkerk

Heeft u nog vragen met betrekking tot een crematie in Ridderkerk? Neem dan gerust contact met ons op. Voor het melden van een overlijden staan wij dag en nacht telefonisch voor u klaar via 0180 – 612 735.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail