Goedkope uitvaart Dordrecht

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat een goedkope uitvaart in Dordrecht kan verzorgen, staat Klink Uitvaart voor u klaar. We zijn al meer dan 35 jaar een gevestigde naam in de regio en hebben verschillende afscheidslocaties tot onze beschikking. Zo ook een locatie in Dordrecht. Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie, een uitvaart in besloten kring of met veel genodigden, wij helpen u om er een persoonlijk en dierbaar afscheid van te maken. Dat is namelijk wat iedereen verdient.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder.

Goedkope uitvaart Dordrecht
Goedkope uitvaart Dordrecht

Goedkope uitvaart in Dordrecht laten verzorgen door Klink Uitvaart

Klink Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. In maart 2016 heeft Klink Uitvaart een ISO-certificaat behaald. Dit certificaat waarborgt de manier waarop wij werken, zowel richting u als klant, als de interne organisatie. Zo kunnen we de beste dienstverlening garanderen.

Klink Uitvaart kan u ondersteunen bij verschillende zaken rondom een uitvaart. Zo kunt u de uitvaartkist, het rouwvervoer, de bloemen en de rouwkaart via ons regelen. Ook kunt u bij ons terecht voor uitvaartfotografie, wanneer u de uitvaart als blijvende herinnering wilt laten vastleggen. Onze fotografe legt de uitvaart vast met mooie passende beelden. Tijdens het fotograferen blijft ze altijd op de achtergrond, zodat haar werk niet storend is.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Bij vragen staan we voor u klaar. Onze medewerkers staan u te woord en zorgen ervoor dat u alle informatie ontvangt die u nodig heeft. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail