Uitvaart Barendrecht

Wilt u de uitvaart van een geliefde in Barendrecht laten plaatsvinden? Dan kunnen de uitvaartplechtigheden plaatsvinden in een van onze twee uitvaartcentra. U heeft de keuze uit onze locatie gelegen op de Scheldestraat of Den Ouden Dijck, op de Derde Barendrechtseweg.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart Barendrecht

Uw wensen staan centraal bij een uitvaart in Barendrecht

Er komt veel op u af als uw dierbare overlijdt. Allereerst het besef van dit grote verlies, en alle emoties die daarmee gepaard gaan. Daarna moet u van alle zaken binnen korte tijd geregeld worden. Deze zaken kunnen wij u uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op de verwerking van het verlies.

Bij het regelen van de begrafenis of crematie in Barendrecht vinden we het belangrijk dat uw wensen centraal staan. De plechtigheid moet immers zo georganiseerd worden dat deze passend is met hoe u of uw nabestaande in het leven stond. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat er ten tijde van het afscheid en het proces daaromheen zo veel mogelijk focus kan liggen op een prettig en eerbiedig afscheid. Het ophalen van goede herinneringen en het afscheid nemen staan hierbij voorop. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw wensen tot in de puntjes uit te werken.

Thuis opbaren

Het kan zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een plechtigheid die thuis plaatsvindt of op een plek waar uw dierbare vaak kwam. Klink uitvaart denkt hier graag in mee en faciliteert u bij dit proces. Ongeachte de locatie, zullen wij ervoor zorgen dat alles naar wens georganiseerd wordt.

Ontzorgd bij alle randzaken

Ook bij de randzaken kunt u rekenen op Klink uitvaart. Weet u niet zo goed wat u op de rouwkaart moet zetten? Of heeft u liever hulp bij het uitzoeken van de bloemstukken voor de plechtigheid? Dan geven wij u inzicht in de mogelijkheden en wordt het te lastig, dan helpen wij u bij het doorhakken van de knoop.

Wilt u tijdens de plechtigheid gebruik maken van verschillende vormen van media? Hiervoor zijn alle benodigdheden voor u beschikbaar. Zo kunnen wij een filmpje van de overledene, zijn of haar favoriete nummer of leuke foto’s afspelen die u doen herinneren aan de mooiste momenten samen.

Afscheid nemen in besloten kring

Geniet het uw voorkeur om met een select groepje mensen afscheid te nemen van de overledene? Wij bieden u de mogelijkheid om in een alle rust in een besloten ruimte de tijd te nemen om herinneringen met elkaar te delen, anekdotes voor te dragen, samen in gedachte te zijn en zo de laatste momenten met uw dierbare door te brengen.

Vereeuwig de plechtigheid

Wij kunnen de laatste momenten van samen zijn, voor u vastleggen. Momenten dat u met dierbaren afscheid neemt en nooit zult vergeten. Dit kan verzorgd worden door een foto- of videograaf, die gespecialiseerd zijn in het vastleggen van uitvaartplechtigheden.

Bereikbaarheid

Als u ervoor opteert dat uw dierbare begraven wordt vindt de begrafenis plaats op een begraafplaats in de buurt. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Onze uitvaartlocaties in Barendrecht e.o. kenmerken zich door:

  • Gratis parkeergelegenheid rondom het pand.
  • Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

Is er voor de overledene gekozen om hem of haar te cremeren, zult u na de plechtigheid in een kleine rouwstoet vertrekken naar een crematorium in de buurt. Als u nog vragen heeft over een uitvaart in Barendrecht beantwoorden wij die graag. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail