Uitvaart Dordrecht en omstreken

In Dordrecht en omstreken staat Klink Uitvaart klaar om een uitvaart voor u te verzorgen. We hebben verschillende locaties, waaronder een locatie in Dordrecht en een nieuwe afscheidslocatie in Zwijndrecht in combinatie met een eigen crematorium. Onze ervaren uitvaartbegeleiders staan klaar om de uitvaart, maar ook de zaken daar omheen, voor u te verzorgen. Zo heeft u de tijd om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaart Dordrecht en omstreken
Uitvaart Dordrecht en omstreken

Uitvaart Dordrecht en omstreken | Klink Uitvaart helpt u verder

Bij een uitvaart regelen komt veel kijken. Vaak is dit een hectische tijd en moeten er in korte tijd veel beslissingen gemaakt worden. Zeker als de overledene zijn of haar wensen niet kenbaar heeft kunnen maken, is dit soms erg lastig. Klink Uitvaart neemt daarom niet alleen de praktische zaken uit handen, maar ondersteunt u ook door het geven van advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er allemaal mogelijk is en kunnen we u adviseren bij alle beslissingen.

De meeste mensen vinden het lastig om over hun uitvaartwensen te praten, zeker als zij nog in goede gezondheid zijn. Toch kan het bij de persoon zelf, maar ook bij de nabestaanden, veel rust geven als dit duidelijk is. Via de website kunt u een wilsverklaring bij ons aanvragen. U krijgt dan thuis een boekje opgestuurd waarin alle wensen aan de hand van vragen ingevuld kunnen worden. Dit kunt u voor uzelf doen, of voor één van uw dierbaren.

Neem contact op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Via de website is het ook mogelijk om direct een offerte bij ons aan te vragen, zodat u alvast een indicatie krijgt van de kosten. Klink Uitvaart helpt u verder.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail