Uitvaart in Barendrecht

Klink Uitvaart is een betrokken uitvaartonderneming voor een uitvaart Barendrecht en omgeving. Ons team van uitvaartverzorgers staat voor u klaar om de zaken rondom een uitvaart te regelen. Een dierbare verliezen is al moeilijk genoeg, daarom bieden wij graag ondersteuning in deze moeilijke tijd. Wij hebben kennis van zaken, respect voor de overledene en leven mee met u als nabestaande.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaart in Barendrecht
Uitvaart in Barendrecht

Uitvaartverzorging

Klink Uitvaart kan u ondersteunen bij verschillende zaken rondom een uitvaart. Zo kunt u de uitvaartkist, het rouwvervoer, de bloemen en de rouwkaart via ons regelen. Tevens kunt u bij ons terecht voor uitvaartfotografie, wanneer u de uitvaart als blijvende herinnering wilt vastleggen. Onze fotografe, Lisa, legt de uitvaart vast met mooie passende beelden. Tijdens het fotograferen blijft ze altijd op de achtergrond, zodat haar werk niet storend is.

Crematie en uitvaartplechtigheid

Als het gaat om de locatie voor een uitvaart in Barendrecht zijn er veel mogelijkheden. Voor de uitvaartplechtigheid hebben we uitvaartcentra in Barendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht. Ook kunt u ervoor kiezen om de uitvaart gedeeltelijk bij een andere locatie te verzorgen, bijvoorbeeld een kerk. De crematie kan plaatsvinden in ons crematorium.

Zorg na een uitvaart

De tijd vanaf het overlijden van een dierbare tot aan de uitvaart is vaak een drukke tijd. Er is veel om te regelen en uw gevoelens woerden soms even opzij gezet. Het proces van rouwverwerking begint daardoor vaak pas na de uitvaart. Wij kunnen u, mocht u hier behoefte aan hebben, koppelen aan specialisten. Deze specialisten kunnen u helpen met de verwerking van het overlijden, zodat u de draad weer op kunt pakken. Tevens kan een nazorg-medewerker u helpen met praktische zaken, waaronder erfrecht, verzekeringen en lidmaatschappen.

Uitvaart in Barendrecht laten verzorgen door Klink Uitvaart

Hoe kunnen wij u van dienst zijn bij een uitvaart in Barendrecht? Neem contact met ons op als wij iets voor u kunnen betekenen of als u nog vragen heeft. Voor het melden van een overlijden kunt u ons altijd bereiken via 0180 – 612 735, ongeacht de dag en het tijdstip.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail