Uitvaart Rhoon

Klink Uitvaart staat voor u klaar om een uitvaart in Rhoon verzorgen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze elke uitvaart bijzonder en persoonlijk kunnen maken. We gaan vooraf met u in gesprek om alle wensen van de overledene en de nabestaanden te bespreken. U bepaalt zelf of u de uitvaart van A tot Z door ons wilt laten verzorgen, of dat u ook wat zaken zelf wilt regelen. Wij kunnen uitvaarten voor elk budget voor u verzorgen en er is heel veel mogelijk. We denken met u mee en geven advies.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen of vragen hebt.

Uitvaart Rhoon
Uitvaart Rhoon

Uitvaart Rhoon | Klink Uitvaart staat voor u klaar

Klink Uitvaart is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Barendrecht, waaronder Rhoon. De medewerkers kennen de normen, waarden en tradities die hier leven. Tegelijkertijd gaat het bedrijf met zijn tijd mee. Kennis van zaken, respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden staan bij Klink hoog in het vaandel. Ons grootste doel is om de nabestaanden een dierbaar afscheid van hun overleden dierbare na te laten. We zien vaak dat een gedenkwaardig en mooi afscheid een positieve invloed heeft op het rouwproces.

We zijn dan ook dankbaar dat we zo’n verschil kunnen maken voor families in een heftige tijd vol indrukken.

Heeft u vragen?

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Daarnaast zijn wij ook 24/7 bereikbaar voor het doorgeven van een overlijden. Dat kan op telefoonnummer 0180 – 612 735.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail