Uitvaartcentrum Rhoon

Als u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Rhoon, bent u bij Klink Uitvaart aan het juiste adres. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar uitvaarten in de regio Barendrecht, waaronder Rhoon. We hebben verschillende uitvaartcentra tot onze beschikking die allemaal voorzien zijn van de modernste faciliteiten. We streven er naar om elke uitvaart persoonlijk en waardevol te maken voor de nabestaanden, zodat zij een dierbare herinnering overhouden aan het laatste afscheid. Op deze manier maken wij het verschil voor families in een verdrietige en moeilijke tijd.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem contact met ons op.

Uitvaartcentrum Rhoon
Uitvaartcentrum Rhoon

Uitvaartcentrum Rhoon

U bepaalt zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken en van welke niet. Daarnaast kunnen wij de gehele uitvaart van A tot Z voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om verschillende zaken zelf te regelen. Soms vinden de nabestaanden het fijn om dit te doen. Vooraf bespreken we met u de wensen van de nabestaanden en de overledene.

Ook als u vooraf een gesprek wilt over uw uitvaartwensen, is dit mogelijk. Daarnaast hebben wij wilsverklaringen, die u kunt aanvragen via de website. Aan de hand van vragen kunnen hier alle uitvaartwensen in duidelijk gemaakt worden. Dit geeft rust en is ook fijn voor de nabestaanden als het overlijden er aan zit te komen.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Daarnaast zijn wij ook 24/7 bereikbaar om een overlijden te kunnen melden.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail