Uitvaartondernemer Barendrecht

Klink Uitvaart is al ruim 35 jaar uitvaartondernemer in Barendrecht en omgeving. Het team van uitvaartverzorgers is bekend met de normen, waarden en tradities die hier leven. Hierdoor kunnen zij u aanvoelen en ondersteunen bij het maken van keuzes.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitvaartondernemer Barendrecht
Uitvaartondernemer Barendrecht

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als uitvaartonderneming Barendrecht helpen wij u bij het regelen van een uitvaart. U kunt een uitvaarkist, rouwvervoer, uitvaartfotografie, bloemen en catering via ons regelen. Ook voor rouwkaarten kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen drukkerij met ervaren vormgevers. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het regelen van opbaring en condoleancebezoek. Mochten er nog andere zaken zijn waar u ondersteuning bij kan gebruiken, dan kunt u dit altijd met ons bespreken.

De locatie van de uitvaart

Het crematorium bevindt zich op onze locatie in Barendrecht. Voor de uitvaartplechtigheid kunt u zelf een passende locatie kiezen. Zo kunt u kiezen voor een van onze uitvaartcentra. Ook is er de mogelijkheid om de uitvaart vanuit de kerk of een andere locatie te verzorgen. Zelfs een combinatie van locaties is mogelijk.

Nazorg

De tijd na een uitvaart is vaak pas de tijd waarin het proces van rouwverwerking begint. Mocht u er behoefte aan hebben, dan kunnen wij u hulp bieden tijdens deze moeilijke tijd. U zal namelijk veel formulieren hebben om in te vullen. Dit kan onrust geven. Daarom kan u een nazorg-medewerker inschakelen die u kan helpen of adviseren. Tevens kunnen wij u met specialisten in contact brengen voor hulp bij het rouwproces. Wij hebben een groot netwerk met mensen en organisaties die u, en wellicht andere nabestaanden, kunnen ondersteunen.

Contact | Uitvaartondernemer Barendrecht

Kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon, e-mail of via het contactformulier. Eén van onze medewerkers zal u verder helpen. Voor het melden van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar via 0180 – 612 735.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail