Uitvaartondernemer Zwijndrecht

Als u op zoek bent naar een uitvaartondernemer in Zwijndrecht, staat Klink Uitvaart voor u klaar. We hebben meerdere locaties waar u terecht kunt, zo ook op onze locatie in Zwijndrecht. Dit is naast een mooie afscheidslocatie ook een crematorium. Hierdoor kan een uitvaart waarbij er voor een crematie gekozen wordt ook volledig plaats vinden in Zwijndrecht en hoeft er niet meer afgereisd te worden naar bijvoorbeeld Rotterdam voor de crematie.

U kunt via de website een offerte bij ons opvragen, maar mocht u nog vragen hebben dan staan we u uiteraard graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartondernemer Zwijndrecht
Uitvaartondernemer Zwijndrecht

Uitvaartondernemer Zwijndrecht | Klink Uitvaart

Klink Uitvaart is al ruim 35 jaar een gevestigde naam in Barendrecht en omgeving. Het team van medewerkers kent de normen, waarden en tradities die hier leven. Tegelijkertijd gaat het bedrijf met zijn tijd mee. Kennis van zaken, respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden staan bij Klink hoog in het vaandel. Aanvoelen wat mensen willen en hen helpen bij het maken van de juiste keuzes; daar draait het om.

Omdat elke uitvaart uniek is, heeft u veel om uit te kiezen. Zo bijvoorbeeld ook de wijze van opbaring. U kunt kiezen voor een thuisopbaring, maar dit is niet bij iedereen mogelijk. Daarom hebben wij op onze locatie in Zwijndrecht een aantal 24-uurskamers, die 24/7 tot beschikking staan van de nabestaanden. De overledene ligt hier opgebaard tot aan de dag van de uitvaart.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast is het ook mogelijk om via de website een offerte aan te vragen, zodat u alvast een indicatie krijgt van de kosten. Klink Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail