Uitvaartverzorging Barendrecht

Klink Uitvaart staat voor u klaar als het gaat om uitvaartverzorging in Barendrecht. We zijn een gevestigde naam in Barendrecht en omstreken en hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Het team van medewerkers kent de normen, waarden en tradities die hier leven. Tegelijkertijd gaat het bedrijf met zijn tijd mee. Kennis van zaken, respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden staan bij Klink hoog in het vaandel.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartverzorging Barendrecht
Uitvaartverzorging Barendrecht

Uitvaartverzorging Barendrecht door Klink Uitvaart

Al onze uitvaartadviseurs zijn opgenomen in het Register voor Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorg(st)ers te borgen is het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorger in het leven geroepen. Het Register is een onderdeel van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Om in aanmerking te komen voor de titel Register Uitvaartverzorger (RU) moet de uitvaartverzorg(st)er aan strenge eisen voldoen. Bij de uitvaartorganisatie waar de uitvaartverzorg(st)er werkt wordt onderzoek gedaan naar de kwaliteit en de klanttevredenheid.

Onze medewerkers denken met u mee, geven u advies en ondersteunen waar nodig. Zo zorgen we er samen met u voor dat de uitvaart een dierbare herinnering achterlaat.

Neem contact met ons op bij vragen

Bij vragen staan we voor u klaar. Onze medewerkers denken met u mee en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Daarnaast kunt u ook 24/7 telefonisch een overlijden aan ons doorgeven.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail