Uitvaartverzorging Dordrecht en omstreken

Als u op zoek bent naar uitvaartverzorging in Dordrecht en omstreken, dan bent u bij Klink Uitvaart aan het juiste adres. We hebben verschillende locaties waar we een volledige uitvaart voor u kunnen verzorgen. Zo hebben we in Zwijndrecht een uitvaartcentrum met eigen crematie-installatie waardoor een crematie ook volledig in de Drechtsteden plaats kan vinden. We begrijpen heel goed dat de periode rondom het overlijden van een geliefde lastig is. Daarom staan wij voor u klaar en ondersteunen we waar nodig. We streven ernaar om een persoonlijk en waardevol afscheid te verzorgen, waar een dierbare herinnering aan overblijft.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Uitvaartverzorging Dordrecht en omstreken
Uitvaartverzorging Dordrecht en omstreken

Uitvaartverzorging Dordrecht en omstreken | Klink Uitvaart

Iedereen verdient een waardevol afscheid. Voor de nabestaanden heeft een afscheid waar een dierbare herinnering aan overblijft vaak een positieve invloed op het verwerkingsproces. Daarom doen wij er alles aan om het afscheid geheel naar wens van de overledene en nabestaanden te verzorgen.

U heeft bij Klink Uitvaart veel verschillende keuzemogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld de opbaring, het beeld en de muziek op de uitvaart en de catering. We denken met u mee en geven indien gewenst ook advies.

De tarieven van uitvaartverzorging

Uiteraard zijn de kosten voor elke uitvaart anders, omdat elke uitvaart wordt afgestemd op de persoonlijke wensen. Om u toch een beeld te kunnen geven van de kosten hebben wij op onze website een aantal rekenvoorbeelden staan. Zo krijgt u een indicatie op basis van uw keuzes.

Neem contact met ons op bij vragen

Heeft u vragen of kunnen we u ergens anders bij helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast kunt u ook 24/7 een overlijden doorgeven via telefoonnummer: 0180 – 612 735.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail