Uitvaartverzorging Dordrecht

Als u op zoek bent naar uitvaartverzorging in Dordrecht, dan bent u bij Klink Uitvaart zeker aan het juiste adres. Klink Uitvaart is al ruim 35 jaar een gevestigde naam in Barendrecht en omgeving. Het team van medewerkers kent de normen, waarden en tradities die hier leven. Tegelijkertijd gaat het bedrijf met zijn tijd mee. Kennis van zaken, respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden staan bij Klink hoog in het vaandel. Aanvoelen wat mensen willen en hen helpen bij het maken van de juiste keuzes; daar draait het om. We streven er altijd naar om van de uitvaart een dierbare herinnering te maken voor de nabestaanden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uitvaartverzorging Dordrecht
Uitvaartverzorging Dordrecht

Uitvaartverzorging Dordrecht | Klink Uitvaart staat voor u klaar

Al onze uitvaartcentra, waaronder het centrum in Dordrecht, zijn van alle faciliteiten voorzien om elke uitvaart persoonlijk en bijzonder te kunnen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide catering waarbij u ook kunt kiezen voor een lunch of een luxe borrel. Er is heel veel mogelijk en we denken graag met u mee. Ook heeft elke locatie een moderne multimedia installatie, hierdoor kunnen en mooie presentaties gemaakt worden waarbij muziek, beeld en licht goed tot hun recht komen.

In 2016 is Zorggroep Crabbehoven in Dordrecht een intensieve samenwerking aangegaan met Klink Uitvaart. Deze samenwerking is ontstaan om vanuit dezelfde waarden, kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden, ook wanneer dit het laatste afscheid betreft. Er is door Klink Uitvaart een nieuwe rouwkamer in Dordrecht gerealiseerd. Hier kunnen nabestaanden in alle rust bij hun dierbare zijn of in besloten kring afscheid nemen.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Ook kunt u een gesprek aanvragen met één van onze ervaren medewerkers. Dit kan voor uzelf, of voor een dierbare. We laten u dan zien wat er allemaal mogelijk is en denken met u mee aan de hand van uw wensen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail