Artihove: Afscheid op een landgoed

In Bergschenhoek ligt het unieke landgoed Vidaa van Artihove. Dit is een plek waar muziek, kunst en natuur bij elkaar komen. De locatie ligt midden in het groen en is daarom erg statig en bijzonder. De mooie tuinen en prachtige waterpartijen stralen rust en harmonie uit, wat goed past bij een uitvaart.

Verspreid over het landgoed zijn verschillende kunstwerken te vinden. De verschillende stijlvol ingerichte ruimtes zijn ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de natuur er omheen. Ook is het mogelijk om een condoleance hier te organiseren. Er kan in alle rust samengekomen worden. Voorafgaand of na afloop kan er een wandeling gemaakt worden, wat misschien kan zorgen voor een klein beetje rust in de hectische periode.

Wilt u meer informatie over afscheid nemen op landgoed Artihove of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 0180 – 612 735.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail