Bel bij een overlijden: 0180 – 612 735 (24/7)

Digitale rouwkaarten

Home > Portfolio > Digitale rouwkaarten

Vandaag de dag gebeurt er steeds meer digitaal. Over het algemeen sturen we steeds minder vaak een kaartje maar eerder een WhatsAppje of een e-mail. Ook rouwkaarten kunnen digitaal verstuurd worden. Dit is een snelle en gemakkelijke manier waarmee ook nog eens het milieu bespaard wordt. Dit past dus goed bij een duurzame uitvaart. Soms wordt er gekozen voor een combinatie tussen papieren kaarten en digitale kaarten, waarbij de nabestaanden die het dichtst bij de overledene stonden een papieren kaart krijgen en de overige nabestaanden een digitale kaart.

Wilt u meer informatie over digitale rouwkaarten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 0180 – 612 735. Wij staan voor u klaar als het gaat om drukwerk. Klink Uitvaart heeft een eigen DTP-afdeling waar we kaarten kunnen ontwerpen en drukken. Wij adviseren en helpen u dus graag.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail
Ga naar de bovenkant