Een uitvaart op het strand

Als de overledene veel van het strand hield, dan kan dit een mooie locatie zijn voor de uitvaart. Niet op elk strand kan en mag zomaar een uitvaart gehouden worden, maar er zijn bedrijven zoals strandpaviljoenen die dit kunnen regelen. Ook zorgen zij vaak voor multimedia installatie, zodat er ook op het strand muziek en beeld kan worden afgespeeld.

Het strand is niet alleen een mooie locatie als de overledene veel van het strand hield, maar het is eigenlijk voor elke uitvaart een geschikte plaats. Het strand geeft voor veel mensen rust, door het geluid van de golven en het mooie uitzicht. Dit past goed bij een uitvaart.

Wilt u meer informatie over een uitvaart op het strand of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 0180 – 612 735.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail