Richtlijnen presentatie

Door foto’s of videobeelden van de overledene te tonen tijdens bijvoorbeeld de muziek, krijgt de plechtigheid een diepere emotionele lading. Vrijwel alle uitvaartcentra bieden de mogelijkheid voor het afspelen van een fotopresentatie.  Aan het aanleveren zijn richtlijnen verbonden die u in dit bestand kunt lezen.

Download richtlijnen

Template Adressenbestand

Middels dit bestand kunt u een adressenlijst opstellen voor bijvoorbeeld de rouwcirculaire. Door deze indeling te gebruiken kan de adressenlijst eenvoudig ingelezen worden in de printer van onze drukkerij. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.
Rechtermuisknop > opslaan als.

Download template

WeTransfer

WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot max. 10 GB verstuurd kunnen worden. Met deze dienst kunnen documenten, foto’s, muziek, presentaties en video worden gedeeld. Bij Klink Uitvaart geniet WeTransfer de voorkeur bij het versturen van grote bestanden.

Bezoek WeTransfer

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail