De tijd van alleen koffie met een cake ligt achter ons. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Een uitvaart past bij het leven van de overledene. De catering is een belangrijk onderdeel van het laatste afscheid. Bij Klink Uitvaart passen we de catering graag aan uw wensen aan.

Dat kan uiteraard koffie met koek zijn, maar als een glas wijn met Spaanse tapas of een biertje met bitterballen beter past, verzorgen we dit ook tot in de puntjes.

Kwaliteit

Bij Klink Uitvaart werken we met zorg en aandacht voor elk aspect van de uitvaart, dat geldt dus ook voor de catering. We gaan samen in gesprek om een beter beeld te krijgen van uw wensen. We kijken naar wat past bij de stijl van de uitvaart. Maar ook naar het tijdstip van de plechtigheid: in de ochtend past koffie met ambachtelijke koekjes en bonbons, maar in de namiddag wilt u de genodigden misschien liever iets voedzamers zoals wraps of borrelhapjes serveren.

Op de website van Uitvaartcatering Zuid-Holland vindt u een uitgebreid assortiment aan lunch- en borrelschalen.

Thuiscatering

Mocht u de condoleance graag thuis willen organiseren, dan kunnen wij tevens de thuiscatering verzorgen. Denk hierbij aan één of twee hospitality-medewerkers die jullie het werk uit handen nemen. Dit is inclusief koffiezetapparaat, servies, glaswerk, waterkoker, koekjes, en verdere toebehoren. Heeft u zelf een andere locatie in gedachten? Ook daar kunnen we een zogenoemde ‘walking lunch’ organiseren of zelfs een snackcar met frites en snacks, of – indien in het seizoen – een haringkar.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail