Begraafplaats Barendrecht

De algemene begraafplaats van Barendrecht bestaat sinds 1 juni 1871. De begraafplaats is omgeven door groen en goed onderhouden. De oudste graven liggen op het oude historische gedeelte. Hier liggen graven vanaf het jaar 1872. Daarnaast omvat de begraafplaats onder andere een Rooms-Katholiek gedeelte, urnengraven, een urnenmuur en strooiveld.

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Begraafplaats Barendrecht
Begraafplaats Barendrecht

Het uitvaartcentrum

Naast de ingang van de begraafplaats Barendrecht bevindt zich het uitvaartcentrum. Dit is in 2014 grondig gerenoveerd. Het voldoet aan alle eisen die we vandaag de dag van een uitvaartcentrum verwachten. U kun hier terecht om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare. Het uitvaartcentrum beschikt over familiekamers en een aula. In de aula kunnen tot 70 gasten terecht.

Begrafenis in Barendrecht verzorgd door Klink Uitvaart

Klink Uitvaart kan alle aspecten van een begrafenis voor u verzorgen. We gaan met u in gesprek om uw wensen rondom een begrafenis vast te leggen. In de periode voorafgaand aan de uitvaart krijgt u persoonlijke begeleiding van een uitvaartverzorger. De uitvaartbegeleider helpt u met het maken van keuzes rondom bijvoorbeeld rouwbloemen en de uitvaartkist. Daarnaast biedt de uitvaartverzorger een luisterend oor een emotionele steun indien nodig.

Gratis gebruik van herdenkingspagina

Op uw verzoek kunnen wij een herdenkingspagina voor een overledene aanmaken. Hier kunnen alle nabestaanden de familie condoleren met het verlies. Dit kunnen zij doen met een tekst, foto of filmpje. Zo is er naast het graf nog een herdenkingsplaats waar alle nabestaanden altijd terecht kunnen. De herdenkingspagina is beschermd met een toegangscode. U bepaalt zelf wie deze code ontvangt en daarmee toegang krijgt tot de pagina.

Contact | Begraafplaats in Barendrecht

Heeft u nog vragen over de begraafplaats Barendrecht of een begrafenis? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch, per e-mail en via het contactformulier bereiken. Voor het melden van een overlijden staan wij 7 dagen per week dag en nacht voor u klaar.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail