Begrafenis Barendrecht

Klink Uitvaart is uw betrokken uitvaartonderneming voor een begrafenis in Barendrecht. Wij gaan te werk met veel respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden. In deze moeilijke periode ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Zo krijgt de overledene een waardig afscheid waar u een dierbare herinnering aan overhoudt.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Begrafenis Barendrecht
Begrafenis Barendrecht

Opbaren

Eén van de eerste keuzes betreft de opbaring van uw overleden dierbare. Opbaren kan in principe op elke locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis, in een verzorgingshuis of in een 24-uurs familiekamer in één van onze uitvaartcentra. Ook een combinatie is mogelijk.

Locatie begrafenis Barendrecht

Kies voor de plechtigheid een locatie waar u zich vertrouwd voelt. Dit kan een van onze uitvaartcentra zijn, maar mag ook zeker een andere locatie zijn. Welke locatie u ook kiest, wij zullen u ondersteunen bij de keuzes die gemaakt dienen te worden. Denk bijvoorbeeld aan een uitvaartkist, het rouwvervoer, de rouwkaarten en de bloemen. Het laatste afscheid en de begrafenis kunnen plaatsvinden op onze locatie in Barendrecht.

Ondersteuning

Het kan lastig zijn om de juiste muziek en woorden te vinden om een afscheid vorm te geven. Onze adviseurs staan voor u klaar om te helpen bij deze moeilijke keuzes. Zij kunnen voorbeelden geven voor bijvoorbeeld uitvaartgedichten en rouwkaarten. Tevens is het mogelijk om praktische ondersteuning te ontvangen bij het regelen van papierwerk.

Begrafenis laten verzorgen door Klink Uitvaart

Wat uw wensen omtrent een begrafenis ook zijn, wij regelen het voor u. Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij veel kennis omtrent de mensen in Barendrecht en omgeving. Wij zijn in staat om een respectvol en liefdevol afscheid te regelen. Neem gerust telefonisch, per e-mail of via het online formulier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Eén van onze medewerkers zal u verder helpen.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail