Begrafenisondernemer Dordrecht en omstreken

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Dordrecht en omstreken, omdat u helaas te maken heeft gekregen met een sterfgeval van dichtbij? Dan kan Klink Uitvaart u zeker verder helpen. Inmiddels is Klink een begrip in de regio en hebben we veel ervaring opgedaan als het gaat om het verzorgen van verschillende soorten uitvaarten. Daarom kunnen wij u ook adviseren als u dit fijn vindt. We begrijpen het namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om bepaalde keuzes te maken. Zeker als uw dierbare onverwachts is overleden en zijn of haar wensen niet of nauwelijks bekend zijn. Wij zorgen er voor dat ieder afscheid persoonlijk wordt en een dierbare herinnering achterlaat bij de nabestaanden. Klink Uitvaart staat voor u klaar als uitvaartondernemer in Dordrecht en omstreken.

Bij vragen staan we voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht
Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht

Begrafenisondernemer Dordrecht en omstreken | Klink Uitvaart

We zijn gevestigd in Barendrecht, maar hebben ook een uitvaartlocatie in Dordrecht. Daarom kunt u ook vanuit Dordrecht en omstreken bij ons terecht. Al onze uitvaartcentra zijn voorzien van de modernste faciliteiten. Zo hebben we multimedia installaties waardoor muziek en beeld goed tot hun recht kunnen komen. Vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart. Ook kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment als het gaat om de catering. We hebben de catering zelf in beheer, waardoor we met u mee kunnen denken en er heel veel mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide lunch of een luxe borrel.

Uitvaartverzorging in Dordrecht en omstreken

Bij Klink Uitvaart vinden we het heel belangrijk dat het afscheid een dierbare herinnering achter laat bij de nabestaanden. Daarom denken we met u mee, geven we advies over de mogelijkheden en zorgen we er samen met u voor dat het persoonlijk wordt. Vaak zien we dat dit een positieve invloed heeft op het verwerkingsproces. Hier zetten wij ons dan ook dag in dag uit voor in.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar als uitvaartondernemer in Dordrecht. Wij zorgen er voor dat u wordt voorzien van alle nodige informatie. Neem contact met ons op en we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. Daarnaast kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken om een sterfgeval te melden. Dat kan op telefoonnummer 0180 – 612 735.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail