Begrafenisonderneming Dordrecht en omstreken

Als u op zoek bent naar een begrafenisonderneming in Dordrecht en omstreken, bent u bij Klink Uitvaart aan het juiste adres. We hebben verschillende uitvaartcentra, waaronder een locatie in Dordrecht. In 2016 is Zorggroep Crabbehoven een intensieve samenwerking aangegaan met Klink Uitvaart. Deze samenwerking is ontstaan om vanuit dezelfde waarden kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden, ook wanneer dit het laatste afscheid betreft. Er is toen door Klink Uitvaart een nieuwe rouwkamer in Dordrecht gerealiseerd.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht
Begrafenisondernemer Hendrik Ido Ambacht

Begrafenisonderneming Dordrecht en omstreken

Klink Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. In maart 2016 heeft Klink Uitvaart een ISO-certificaat behaald. Dit certificaat waarborgt de manier waarop wij werken, zowel richting u als klant, als de interne organisatie.

Kortom, u bent bij ons in goede handen. We verzorgen de uitvaart van A tot Z, maar ook daarvoor en daarna staan wij voor u klaar. Zo kunnen we helpen bij het opmaken en versturen van de rouwkaarten, het uitzoeken van een kist en het regelen van de opbaring. Zo heeft u alle tijd om in rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare zolang het nog kan.

Vraag een offerte aan

We begrijpen heel goed dat u meer wilt weten over de kosten van een uitvaart. Uiteraard zijn de kosten geheel afhankelijk van uw wensen. U betaalt alleen voor de diensten waar u ook gebruik van maakt. Via onze website kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen, zodat u een beeld krijgt van wat u kunt verwachten. Daarnaast kunt u bij vragen ook altijd eerst contact met ons opnemen. Klink Uitvaart helpt u verder.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail