Dordrecht en omstreken uitvaart

Moet u in Dordrecht en omstreken een uitvaart regelen omdat u helaas te maken heeft gekregen met een sterfgeval van dichtbij? In dat geval staat Klink Uitvaart voor u klaar. We hebben verschillende afscheidslocaties, waaronder in Dordrecht. Klink Uitvaart is al meer dan 35 jaar een gevestigde naam en heeft veel ervaring met het verzorgen van verschillende soorten uitvaarten. We streven er altijd naar om het afscheid persoonlijk te maken, zodat het past bij het leven wat de overledene heeft geleefd. Op deze manier kunnen we een dierbare herinnering achterlaten bij de nabestaanden.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dordrecht en omstreken uitvaart
Dordrecht en omstreken uitvaart

In Dordrecht en omstreken een uitvaart laten verzorgen door Klink Uitvaart

We regelen niet alleen de uitvaart zelf, maar ook alles er omheen. Bij een uitvaart komt veel kijken. De periode rondom het overlijden is een hele lastige tijd waarin er vaak veel op korte termijn beslist moet worden. Onze ervaren medewerkers staan klaar om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, zodat u als nabestaande in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde.

Ook voor de inhoud van de afscheidsdienst kunt u bij ons terecht. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om passende muziek te vinden? Op onze website hebben we een aantal mooie suggesties staan die u wellicht wat inspiratie kunnen geven. Uiteraard kunnen onze uitvaartbegeleiders u hierin ook adviseren.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen

Bij vragen staan we voor u klaar. Onze medewerkers helpen u verder en zorgen ervoor dat u voorzien wordt van alle nodige informatie. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Klink Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail