Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging

Bent u in Dordrecht en omstreken op zoek naar uitvaartverzorging? Klink Uitvaart staat voor u klaar. Wij zijn al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. Ook in Dordrecht hebben we een uitvaartcentrum tot onze beschikking, waardoor we u hier van dienst kunnen zijn. Al onze uitvaartcentra zijn voorzien van de modernste faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een multimedia installatie, uitgebreide catering en 24-uurskamers waar de overledene opgebaard kan worden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging
Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging

Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging | Klink Uitvaart

Wilt u weten wat een uitvaart bij Klink Uitvaart kost? Dat is afhankelijk van uw eigen wensen en budget. Met het invulformulier op onze website vraagt u snel en eenvoudig een offerte bij ons aan. Op basis van uw wensen maken we een zo nauwkeurig mogelijk kostenoverzicht dat we u per e-mail toesturen. De offerte is altijd op maat gemaakt, u betaalt alleen voor de diensten waar u gebruik van maakt.

We staan voor u klaar als het gaat om het regelen van de uitvaart van A tot Z. We denken met u mee wat betreft de praktische zaken zoals het uitzoeken van het rouwdrukwerk, de bloemen en de muziek. Ook voor emotionele steun kunt u bij ons terecht. We hebben een groot netwerk en bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook na de uitvaart.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u verder en zullen u zo snel mogelijk van alle nodige informatie voorzien. Klink Uitvaart staat voor u klaar.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail