Uitvaart Dordrecht

Wilt u de uitvaart van een geliefde in Dordrecht laten plaatsvinden? Dan kunnen de uitvaartplechtigheden plaatsvinden in een nabijgelegen uitvaartcentrum. Vaak kiezen we dan voor het uitvaartcentrum Barendrecht, gelegen op de Scheldestraat.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitvaart Dordrecht
Uitvaart Dordrecht

UW WENSEN STAAN CENTRAAL BIJ EEN UITVAART IN DORDRECHT

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u als nabestaande af. Allereerst het besef van dit grote verlies, en alle emoties die daarmee gepaard gaan. Vervolgens moeten allerlei zaken binnen korte tijd geregeld worden. In zo’n geval wilt u kunnen rekenen op een betrouwbare en ervaren uitvaartonderneming die u zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt.

We vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan. De uitvaart moet immers zo georganiseerd worden dat deze passend is met hoe u of uw nabestaande in het leven stond. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat er ten tijde van het afscheid en het proces daaromheen zo veel mogelijk focus kan liggen op een prettig en eerbiedig afscheid. Het ophalen van goede herinneringen en het afscheid nemen staan hierbij voorop. Wij zullen er dan ook alles aan doen de persoonlijke voorkeuren tot in de details te verwerken.

THUIS OPBAREN

Gaat uw voorkeur uit naar een plechtigheid die thuis plaats vindt of op een plek waar uw dierbare vaak kwam? Voor Klink uitvaart is dit geen probleem. Ongeachte de locatie, zullen wij ervoor zorgen dat al uw wensen worden voldaan.

PASSENDE ONDERSTEUNING

Naast het gegeven dat Klink uitvaart voor u de uitvaart geheel naar wens kan verzorgen, kunnen wij u ook ondersteunen bij randzaken. Weet u niet zo goed wat u op de rouwkaart moet zetten? Of heeft u liever hulp bij het uitzoeken van de bloemstukken voor de plechtigheid?

Wilt u tijdens de plechtigheid gebruik maken van verschillende vormen van media? Hiervoor zijn de benodigdheden aanwezig. Een filmpje van de overledene, zijn of haar favoriete nummer of leuke foto’s die u doen herinneren aan de mooiste momenten samen zijn uiteraard mogelijk.

AFSCHEID NEMEN MET EEN KLEINE GROEP | UITVAART DORDRECHT

Heeft u liever een select groepje mensen waarmee u in alle rust afscheid wilt nemen van de overledene? Wij bieden u de mogelijkheid om in een besloten ruimte de tijd te nemen om herinneringen met elkaar te delen, anekdotes voor te dragen, samen in gedachte te zijn en zo de laatste momenten met uw dierbare door te brengen.

VEREEUWIG DE PLECHTIGHEID

Terugdenken aan uw dierbare en herinneringen opdoen is fijn, zeker als dit mooie gedachtes zijn. Wij kunnen de laatste momenten van samen zijn, voor u vastleggen. Op deze manier heeft u altijd de mogelijkheid om even terug te kijken op de laatste momenten met uw geliefde samen. Dit kan verzorgd worden door een foto- of videograaf, die gespecialiseerd zijn in het vastleggen van uitvaartplechtigheden.

BEREIKBAARHEID

Het begraven van de overledene vindt plaats op een begraafplaats in de buurt. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Onze uitvaartlocaties in Dordrecht e.o. kenmerken zich door:

  • Gratis parkeergelegenheid rondom het pand.
  • Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

Is er voor de overledene gekozen om hem of haar te cremeren, zult u na de plechtigheid in een kleine rouwstoet vertrekken naar een crematorium in de buurt.

Als u nog vragen heeft over een uitvaart in Dordrecht beantwoorden wij die graag.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail