Uitvaart Ridderkerk

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Ridderkerk? Klink Uitvaart staat voor u klaar. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Barendrecht, waaronder Ridderkerk. Of het nu gaat om een compleet verzorgde uitvaart of alleen een aantal praktische zaken, wij helpen u verder in een moeilijke tijd van afscheid nemen. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we er voor kunnen zorgen dat het afscheid persoonlijk wordt en bij de nabestaanden een dierbare herinnering achter laat. Wij zien vaak dat dit een positieve invloed heeft op het verwerkingsproces. Het afscheid volledig naar wens verzorgen is dan ook altijd ons belangrijkste doel bij iedere uitvaart.

Bij vragen staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op.

Uitvaart Ridderkerk
Uitvaart Ridderkerk

Uitvaart Ridderkerk laten verzorgen door Klink Uitvaart

Wij kunnen uitvaarten verzorgen voor ieder budget. U bepaalt uiteraard zelf hoe het afscheid er uit komt te zien, maar indien gewenst denken wij met u mee. Bij een uitvaart dienen er veel verschillende keuzes gemaakt te worden. De grootste keuze is begraven of cremeren. Aan de hand daarvan bespreken we samen met u de overige wensen en zullen we vervolgens komen met een passende offerte.

Onze ervaren medewerkers kent de normen, waarden en tradities die hier in de regio leven. Tegelijkertijd gaat gaan we met onze tijd mee en zoeken we constant naar verbetering van onze dienstverlening. Kennis van zaken, respect voor de overledene en medeleven voor de nabestaanden staan bij Klink Uitvaart hoog in het vaandel.

Onze diensten

Bij Klink Uitvaart kunt u zelf bepalen van welke diensten u wel en geen gebruik wilt maken. We vinden het belangrijk dat de uitvaart volledig naar wens van de overledene en nabestaanden wordt verzorgd. Daarom heeft u bij ons uitgebreide keuze als het gaat om bijvoorbeeld catering, opbaring, rouwvervoer en drukwerk. We adviseren u ook wanneer dit nodig is over bepaalde keuzes. Wilt u graag wat meer weten over de kosten? Op onze website kunt u heel eenvoudig een persoonlijke offerte opvragen.

Kom met ons in contact

Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Daarnaast is onze telefoonlijn 0180 – 612 735 24/7 bereikbaar om een overlijden te kunnen melden.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail