Uitvaartcentrum Barendrecht

Klink Uitvaart heeft een uitvaartcentrum te Barendrecht om afscheid te nemen van een overleden dierbare. Wij kunnen elk aspect van de uitvaart voor u verzorgen. Dit doen we altijd met veel zorg. Samen met u gaan we in gesprek om een beeld te krijgen van uw wensen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Uitvaartcentrum in Barendrecht
Uitvaartcentrum in Barendrecht

Het uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum, aan de Scheldestraat gelegen, is ruim opgezet en heeft een huiselijke sfeer. In de aula van het uitvaartcentrum te Barendrecht is ruimte voor maximaal 70 gasten. Tevens heeft het uitvaartcentrum familiekamers. Hier kunt u in alle rust samenkomen met naasten die dichtbij de overledene staan. Om een impressie te krijgen van het uitvaartcentrum kunt u online binnenkijken. Daarnaast is het uitvaartcentrum uitstekend bereikbaar. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

De uitvaartplechtigheid

Als het gaat om de locatie van een uitvaart is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Bij Klink Uitvaart hebben we uitvaartcentra waar u terecht kunt voor de uitvaartplechtigheid. Deze uitvaartcentra zijn gelegen in Barendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht. Tevens is het mogelijk om een deel van de uitvaart op een andere locatie te laten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de kerk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Verzorging van de catering

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden qua catering bij een uitvaart eindeloos. De catering is een belangrijk onderdeel van het afscheid. Daarom passen we dit graag naar uw wensen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor koffie met bonbons, maar ook dranken met borrelhapjes. Wij kunnen catering verzorgen bij ons op locatie of bij u thuis. Heeft u een andere locatie in gedachten? Dan kunnen wij ook daar catering verzorgen. Bijvoorbeeld in de vorm van een ‘walking lunch’ of een snackcar.

Meer informatie over uitvaartcentrum Barendrecht

Wilt u meer informatie ontvangen over ons uitvaartcentrum in Barendrecht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze medewerkers zal uw vragen beantwoorden.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail