UITVAARTONDERNEMER DORDRECHT

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Dordrecht? Dan staat Klink Uitvaart voor u klaar. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze u op de juiste manier moeten helpen. We streven ernaar om elke uitvaart persoonlijk te maken, zodat er voor de nabestaanden een dierbare herinnering gecreëerd wordt. Dit heeft vaak een positieve invloed op het verwerkingsproces.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op.

Uitvaartondernemer Dordrecht
Uitvaartondernemer Dordrecht

UITVAARTONDERNEMER DORDRECHT | KLINK UITVAART

Klink Uitvaartverzorging is lid van de branchevereniging BGNU en houder van het keurmerk Uitvaartzorg. In maart 2016 heeft Klink Uitvaart een ISO-certificaat behaald. Dit certificaat waarborgt de manier waarop wij werken, zowel richting u als klant, als de interne organisatie.

Bij een uitvaart komt veel kijken. Er zijn vele keuzes die gemaakt moeten worden omtrent bijvoorbeeld de kist, het rouwwerk en de rouwkaarten. We begrijpen heel goed dat dit lastige keuzes kunnen zijn, zeker in een emotionele periode. Wij staan voor u klaar met advies en ondersteunen u waar nodig. Ook hebben wij 24-uurskamers in onze uitvaartcentra tot uw beschikking. In deze kamers kan de overledene worden opgebaard tot aan de dag van de uitvaart. Ook kan hier rouwbezoek in ontvangen worden.

KOM MET ONS IN CONTACT

Bij vragen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. Neem contact met ons op en we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een overlijden bij ons melden op telefoonnummer 0180 – 612 735. Klink Uitvaart is uw uitvaartondernemer in Dordrecht en omstreken.

Uitvaartcentrum Barendrecht

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht
Tel: 0180-612735

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail