Uitvaartbus

Na de afscheidsdienst wordt de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats gebracht. In de meeste gevallen gebeurt dit met een rouwauto waarin de overledene wordt vervoerd en de nabestaanden rijden daar achteraan. Sommige nabestaanden vinden het fijner om samen met de overledene naar de laatste rustplaats toe te rijden. In dat geval biedt een uitvaartbus uitkomst. De overledene hoeft dan geen moment alleen gelaten te worden, waardoor de laatste rit persoonlijk en een warm gebaar wordt.

De inrichting van de uitvaartbus is stijlvol en de nabestaanden kunnen in zitjes met tafeltjes en een rondzit plaatsnemen in de bus. De kist zal dan in dezelfde ruimte komen te staan tijdens de rit. De ramen van de bus zijn geblindeerd dus u bent verzekerd van optimale privacy. De bus wordt bestuurd door een chauffeur die is opgeleid voor het uitvoeren van rouwvervoer.

Wilt u meer informatie over de uitvaartbus of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per mail of op telefoonnummer 0180 – 612 735.

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail