Klink is al jaren een familiebedrijf. Sinds 1979 is de onderneming uitgegroeid van een eenmanszaak tot een uitvaartorganisatie met vele medewerkers die dagelijks uiterst persoonlijke uitvaarten verzorgen. Met vakmanschap en betrokkenheid.

Register voor uitvaartverzorgers (RU)

Al onze uitvaartadviseurs zijn opgenomen in het Register voor Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.

Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorg(st)ers te borgen is het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorger in het leven geroepen. Het Register is een onderdeel van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Om in aanmerking te komen voor de titel Register Uitvaartverzorger (RU) moet de uitvaartverzorg(st)er aan strenge eisen voldoen. Bij de uitvaartorganisatie waar de uitvaartverzorg(st)er werkt wordt onderzoek gedaan naar de kwaliteit en de klanttevredenheid.

ANJA KLUIFHOOFT

Uitvaartleider

HANS MAST

Uitvaartleider

MARTIN VAN DER SPEK

Directie

RICK OVERSLUIZEN

Uitvaartleider

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail