Voorbespreking

Wilt u weten wat een uitvaart bij Klink Uitvaart kost? Dat is afhankelijk van uw eigen wensen en budget. Met dit invulformulier vraagt u snel en eenvoudig een offerte bij ons aan. Op basis van uw wensen maken we een zo nauwkeurig mogelijk kostenoverzicht dat we u per e-mail toesturen.

U kunt bij Klink Uitvaart een vrijblijvende voorbespreking aanvragen. Dit gesprek kan zowel bij u thuis als op het kantoor van ons uitvaartcentrum plaatsvinden. U maakt kennis met één van onze uitvaartleiders en met elkaar denkt u na over de verschillende facetten die bij een uitvaart komen kijken. Wij luisteren naar uw wensen en helpen om hier vorm aan te geven.

Kostenopgave

Naar aanleiding van uw wensen zal er een kostenopgave opgesteld worden, daarmee krijgt u een goed beeld van het financiële aspect. Ook kunt u dan bepalen of u bijvoorbeeld nog gebruik wilt maken van een uitvaartdeposito.

Een voorbespreking aanvragen

Middels onderstaand formulier kunt u een aanvraag indienen voor een kennismaking-gesprek. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zal er contact met u opgenomen worden voor het maken van de afspraak.

Aanvraag voorbespreking Klink

  • Schrijf mij in voor de digitale nieuwsbrief. (2x per jaar)

Contact

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden zijn wij 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Stuur e-mail